[advertorial] Duurzame waterdichting voor (zwem-)vijvers

SEALTEC is een professionele distributie-, plaatsings- en adviespartner voor de meest uiteenlopende waterdichtingstoepassingen. Onze wortels liggen in België, maar we werken met een reeks sterke internationale merken. Op basis van meer dan 17 jaar ervaring weten we dat de TPO-folies van SIKA en AGRU een duurzame waterdichting van zwembaden, zwemvijvers, tuinvijvers en koivijvers garanderen.
Voor veeleisendere toepassingen zoals bufferbekkens, irrigatiebekkens en kunstsneeuwbekkens kiezen we voor de geomembranen van AGRU. De vloeibare REVOPUR waterdichting en een reeks hoogwaardige toebehoren maken ons waterdichtingsaanbod compleet.
Al onze waterdichtingsoplossingen zijn kwalitatief en duurzaam, maar daarnaast hebben we bij de materiaalkeuze zeer veel aandacht voor het ecologische aspect en de arbeidsgezondheid bij de verwerking. Mens en milieu dragen we dus hoog in het vaandel. Daarom zijn al onze producten vrij van schadelijke solventen, weekmakers, chlorides (PVC) en biocides. Door de Europese productie blijft de transportweg beperkt. Onze eigen CO2-uitstoot compenseren we bovendien door het aanplanten van bomen (in samenwerking met BOS+).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *