Als oudste plantenbeurs van België is de Plantendag van Arboretum Kalmthout een niet te missen evenement voor elke bloem- en plantenliefhebber. Copyright: CV Drones - Arboretum Kalmthout

Agendatip: plantendag in de arboretumtuin van Kalmthout

Voor tuinaannemers en -liefhebbers is zondag 21 april een dag om naar uit te kijken. Arboretum Kalmthout opent dan haar deuren voor de eerste plantendag van het jaar, dé plek om nieuwe en interessante plantenvondsten te ontdekken voor jouw projecten.

Gespecialiseerde kwekerijen

De plantendag in Arboretum Kalmthout staat bekend als de oudste en meest geliefde plantenbeurs van België. Deze voorjaarseditie lokt traditiegetrouw duizenden bezoekers naar de arboretumtuin.


Voor jou als tuinaannemer is het de perfecte kans om rechtstreeks in contact te komen met de beste kwekers van België en zijn buurlanden. Elke kweker presenteert zijn beste plantenassortiment, variërend van lentebloeiers en éénjarigen tot vaste planten, bloembollen, kruiden, kleinfruit en zelfs bomen en struiken.

Ook in het eigen plantencentrum van Arboretum Kalmthout vind je bovendien een divers aanbod van unieke bomen en planten. Een uitgelezen kans om je assortiment als tuinaannemer te verrijken met bijzondere en onderscheidende planten.

Wil jij de plantendag bezoeken? Meer info en tickets via www.arboretumkalmthout.be.