Haal de zomer in huis met CHIC GARDENS lente/zomer 2024!

De zomer is daar en nodigt je uit om naar buiten te gaan. Daar hoort ook een nieuwe editie van CHIC GARDENS bij. Speciaal voor jou hebben we een overvloed aan ideeën voor outdoor living & design verzameld. Ontdek het hier!

Lieve lezer, de nieuwe CHIC GARDENS heeft weer heel wat moois in petto voor jou. Benieuwd? Het nummer is nu verkrijgbaar in de webshop, in de winkels en in de betere dagbladhandel. Haal dus snel jouw exemplaar in huis!


Dit lees je in CHIC GARDENS lente/zomer 2024

In ‘Fashion for gardens’ hebben we de hipste tuinmeubeltjes en accessoires voor jouw buitenruimte geselecteerd. Wil je genieten, maar wel beschut van de zon? In ‘Geef jezelf wat schaduw en je terras wat cachet’ vind je stijlvolle parasols voor hete zomerdagen. Andere schaduwmakers, zoals terrasoverkappingen en zonneluifels, ontdek je in ‘Knap overkapt’.

Een flinke dosis inspiratie geven we mee in onze tuinreportages. We nemen je mee naar pareltjes van tuinen, ontworpen en aangelegd door de beste mensen uit de sector. Met als hoogtepunt de wedstrijdspecial met een reeks bekroonde tuinrealisaties die uitblinken dankzij het uitmuntende vakmanschap van de tuinaannemer.

Een charmante waterpartij voor een verfrissende duik maakt het plaatje compleet. Wegdromen of inspiratie opdoen? Ga dan snel naar het artikel ‘Architecturale zwembaden, de wereld rond’ voor paradijselijke ideeën.

Is het tijd voor een tuinfeestje, dan ontdek je in ‘Party time’ de outdoor speakers die jouw favoriete muziek nog beter laten klinken. En heb je van al dat lezen een hongertje gekregen? In ‘La mise en place’ vind je ideeën voor buitenkeukens en barbecues met smaakvolle ontwerpen en hoogwaardige afwerkingen.

Kortom, in dit magazine vind je alles om maximaal te genieten van het buitenleven.

Veel leesplezier!