Harol / Nieuwe terrasoverkapping ‘Patio Ram’

Harol, Belgisch specialist in rolluiken, zonwering, poorten en buitenleven presenteert op Batibouw een aantal nieuwigheden, waaronder  de terrasoverkapping ‘Patio Ram’ en de BX270-knikarmschermen. Met zijn gebogen dakstructuur straalt de nieuwe Patio Ram een dynamiek uit, een architecturaal design dat als het ware een integraal deel van de woning wordt, geheel volgens de filosofie om woning en terras in elkaar te laten overlopen.

Harol ontwikkelde ook een voorgemonteerde ledstrip voor de slanke en populaire BX270-knikarmschermen. De verlichting zit discreet onder de cassette waardoor die altijd bruikbaar is, zowel in open als gesloten toestand.


Met het Umbris lamellendak regelt u in een handomdraai alle weersomstandigheden, het hele jaar door. Bij fel zonlicht positioneert u de lamellen naargelang de stand van de zon. Bij neerslag kantelt u de lamellen in vlakke stand. Geïntegreerde goten zorgen vervolgens dat de neerslag wordt afgevoerd. Naast schaduw biedt Umbris nog tal van andere voordelen. Zo zorgt het dak ervoor dat achterliggende ruimtes niet kunnen opwarmen. Ook natuurlijke ventilatie bij licht gekantelde lamellen is een groot pluspunt. Umbris kan vrijstaand of aan de gevel geplaatst worden. Of ingewerkt in bestaande daken, ideaal voor poolhouses.

harol.be

Umbris Lebbe06b