Groenvanbijons.be krijgt update

VLAM investeerde de afgelopen maanden in een grondige make-over van de koepelwebsite groenvanbijons.be. Alle onderdelen werden grondig aangepakt. Het resultaat is een eigentijdse website voor zowel professionals als consumenten.

VLAM wil met de herwerkte website makkelijk kunnen communiceren met alle groenprofessionals maar ook relevante en direct bruikbare info bieden aan elke groenliefhebber, ervaren of groen achter de oren.
De website maakt een tweedeling tussen de gebruikers. Bovenaan rechts kan je als professional inloggen. Siertelers, bloemisten, tuincentra enz. komen op een afgeschermd gedeelte waar ze details krijgen over de campagnes die VLAM in petto heeft, bestelling van promotiemateriaal,….


Fris design
Wat meteen opvalt bij het bezoeken van de vernieuwde website zijn de grote foto’s en het frisse design. De website navigeert snel en brengt de gezochte tuininspiratie snel naar de voorgrond.

Je krijgt meteen een overzicht van werkzaamheden die je in déze tijd van het jaar kan doen om je tuin en huis tiptop te houden op gebied van groen en bloemen. Daar bovenop komt het aanbod van open dagen, beurzen en workshops die her en der te beleven vallen in de groenwereld.

Hulp bij plantkeuze
Groenvanbijons.be wil ook dé referentie zijn bij je zoektocht naar geschikte planten. De online plantengids werd geoptimaliseerd en uitgebreid. Voor zowel buiten- als binnenplanten kan je de plant van je keuze vinden. Grootte, bloemkleur, standplaats en dergelijke zijn belangrijke criteria om je hierbij te helpen.

Tot slot kan je je ook inschrijven op de maandelijkse nieuwsbrief met tips voor tuin en huis.

www.groenvanbijons.be