GreenExpo / The Green Idea demotuin

Op The Green Idea Demotuin op GreenExpo in Gent van 25 tot 27 september worden noviteiten en innovaties getoond.

 


Groen in de stad, groen op speelplaatsen, openbaar groen, groen integreren in urbanisatie, stadstuinen, parkontwikkelingen… Groen & planten inspireren, natuur is noodzakelijk en voedt onze maatschappij. Net hierdoor is de tuin- & parksector een innovatieve sector, met nieuwe producten, nieuwe toepassingen, een ruim assortiment planten, verhardingen, innovaties,…

Deze noviteiten, innovaties alsook de échte vaste waarden willen we tonen in de The Green Idea demotuin. Want het is net steeds vanuit een slim idee dat er een sterk staaltje groenvoorziening gecreëerd wordt.

Deze tuin zal een aantrekkelijke blikvanger zijn waar alle vakmensen uitgenodigd worden om deze noviteiten ongedwongen te bekijken, en zich te informeren. Alle bezoekers van Green Expo worden door deze demotuin geleid, zowel bij het binnenkomen als bij het verlaten van de vakbeurs. Hier wordt deze tuin ook een mooi, commercieel visitekaartje voor de standhouders van onze tuin.

De tuin wordt ontwikkeld door Brand Senses en Green Expo en gerealiseerd met de vaste samenwerking van de Tuinbouwschool Wetteren.

Green Expo