Florall / Vakbeurs sierplanten

FLORALL is de vakbeurs voor sierplanten en boomkwekerijproducten op woensdag 26 augustus 2015 in Flanders Expo in Gent.
Het Belgisch handelsinitiatief wordt twee maal per jaar georganiseerd en geeft een volledig overzicht van het voor- en najaarsassortiment sierteelt en boomkwekerijproducten. Professionele telers en verschillende toeleveranciers uit de sierteeltsector stellen hier hun assortiment voor aan een internationaal vakpubliek. Naast de productiebedrijven nemen er ook belangrijke handels- en exportbedrijven deel aan FLORALL. Tenslotte zijn ook de belangrijkste toeleveranciers van de sierteeltsector vertegenwoordigd: leveranciers van potgrond, automatisering, toebehoren, klimaatregeling,…

FLORALL schenkt de bezoeker een snel en efficiënt overzicht van alle beschikbare partijen sierplanten en boomkwekerijproducten. Dit wordt ondersteund door een praktische en gratis beurscatalogus.


FLORALL is een Belgische vakbeurs opgericht door het AVBS (Algemeen Verbond van de Belgische Siertelers en Groenvoorzieners) en de KMLP (Koninklijke Maatschappij voor Landbouw en Plantkunde).

Assortiment

Er nemen jaarlijks meer dan 150 telers deel, waardoor het assortiment uitgebreid is. In functie van de maand (maart of augustus) vindt u er onder meer:

Azalea indica en japonica, rhododendron, camellia
Bosplantsoen en haagplanten: taxus,…
Bloeiende kamerplanten: begonia, calluna, cyclamen, impatiens, orchideeën, poinsettia, spathiphyllum,…
Bloemisterij- en boomkwekerijproducten in pot/container: aucuba, bamboe, brassica, buxus, coniferen, erica, euonymus, hydrangea, lavendula, leucothoe, lonicera, picea, pieris, skimmia,…
Chyrsanten
Groene kamerplanten: chamaedorea, ficus, hedera, schefflera,…
Jongplanten
Laurieren
Orangerie-, terras- en balkonplanten: fuchsia, primula, solanum,…
Perkplanten: geranium, pelargonium, surfinia, viola,…
Rozen
Sierbomen en sierheesters
Vaste planten

Florall