FINALE BELOFTEVOLLE HOVENIER 2021 [VIDEO]

De ‘Beloftevolle Hovenier’ is hét platform voor afstuderende tuinaannemers. Met de beroepenwedstrijd ‘Beloftevolle Hovenier’ stelt de commissie ondernemen van de Belgische Federatie Groenvoorzieners (BFG) studenten uit de richting tuinaanleg in de schijnwerpers en biedt hen een platform waarop ze hun vakkennis tonen. De ‘gezonde’ vorm van competitie stimuleert het enthousiasme voor tuinaanleg en -onderhoud bij jongeren, professionals en klanten.

Tijdens de wedstrijd worden de creatieve en vakbekwame aspecten van het vak onder de aandacht gebracht. Op die manier schenkt de nationale beroepsvereniging uitgebreid aandacht aan de opkomende tuintalenten/ topmedewerkers en worden de diensten van de tuinsector op een professionele en positieve manier onder de aandacht gebracht.
De koppeling tussen de professionele en de educatieve wereld verzekert onze sector van een kwalitatieve up-to-date instroom van goede en gemotiveerde medewerkers die met trots een absolute meerwaarde injecteren in het beroep.


De wedstrijd is mede mogelijk dankzij de promotionele ondersteuning van VLAM

bfg-fbep.be