Enquête EU-project Green Cities

Het EU-project ‘Green cities for a sustainable Europe’ loopt in 2020 ten einde. Daarom organiseert de European Nurserystock Association (ENA) een online-enquête om inzicht krijgen over hoe u tegen het vergroenen van steden aankijkt.

Green Cities for a Sustainable Europe is een initiatief van de ENA (European Nurserystock Association) en boomkwekerij organisaties uit België, Bulgarije, Denemarken, Duitsland, Engeland, Frankrijk en Nederland. Het platform ´Green Cities for a Sustainable Europe´ biedt kennis op basis van wetenschappelijk onderzoek, innovatieve ideeën en technische achtergrond, om vergroening van openbare ruimten te bevorderen. Dit is onderverdeeld in de thema´s gezondheid, klimaat, economie, biodiversiteit en sociale cohesie.


Vindt u dat belangrijk? Welke stakeholders zijn er volgens u als het gaat om het groener maken van steden? Uw mening is heel waardevol en helpt ENA bij het maken van beleid over dit onderwerp.

U kunt de enquête hier openen. Het invullen duurt circa 5 minuten. Uw antwoorden blijven strikt vertrouwelijk en worden uitsluitend voor onderzoeksdoeleinden gebruikt.