©ACD® serres, tuinkamers, orangerieën

Eigentijdse hobbyserres en tuinkamers zijn weer hip

De serre is terug van weggeweest. Zelf telen achter glas, het is gezond en goed voor het milieu en de portemonnee. Maar het aloude groenconcept heeft ook een rol te spelen in het stijlvol-wonen-verhaal van vandaag. “We merken dat onze recente collecties multi-inzetbaar zijn”, aldus Lieven Develtere, medebestuurder van ACD® uit Roeselare. “In de horeca is men er tuk op, bv. als restaurantuitbreiding of koffiehuis. Men benut ze als vergaderfaciliteit. Of je ziet ze thuis toegepast bij mensen die houden van een verfijnde lifestyle.”

ACD®, kort voor Aluminium Construction Develtere, fabriceert hobbyserres en tuinkamers in aluminium en glas. Een dynamisch familiebedrijf met aan het roer Cristof Develtere , zijn broer Lieven zijn zoon Willem.


Het bedrijf staat voor kwaliteit, duurzame innovatie en een uiterst persoonlijke service. Met de nieuwste serres trekt ACD® niet enkel de ecologische kaart maar legt het bedrijf een extra troef op tafel. “Want naast de kweekserre, die nog steeds onmisbaar is voor elke rechtgeaarde tuinliefhebber, kun je opteren voor een woonserre die uitnodigt om nog meer van het buitenleven te genieten.”

Design met uitstraling

Met een serre kies je voor de korte keten. Verse producten recht van de tuin naar de eettafel. Het is Lieven zijn dada, en terecht. “Eten van eigen kweek heeft tal van voordelen: het is lekker en gezond, je bespaart geld en doet een duit in het zakje voor de planeet.” Maar het valt meteen op dat ACD® verder meer en meer inzet op design met uitstraling. Aldus vinden de serres uit het vernieuwde assortiment beslist hun weg naar al wie begaan is met en houdt van tijdloze (tuin)architectuur. Met de modellen ‘Hélène’ en ‘Sophie’ hebben we het dan over heuse tuinkamers oftewel orangerieën. Dankzij hun vormgeving creëer je buiten een huiselijk gevoel. Zowel voor de constructie als de beglazing hanteert ACD® de hoogste kwaliteitsnormen.

EIGENTIJDSE HOBBYSERRES EN TUINKAMERS, MEER DAN GOED VOOR MENS EN MILIEU ACD, MEE MET HET STIJLVOL BUITENWONEN VERHAAL
Hélène ©ACD® serres, tuinkamers, orangerieën

Verleidelijke modellen

‘Léonie’ is een tuinkamer in kwartsgrijs. Dit model heeft qua look & feel net dat tikkeltje meer, en met het heldere glas in het dak is het ’s avonds altijd genieten van een mooie sterrenhemel. Voor de fans van de Victoriaanse stijl, en die is werkelijk van alle tijden, heeft ACD® ‘Victorienne’ in het aanbod. Geraffineerd en beschikbaar in twee versies, 4m45 of liefst 5m93 lang. Of wat dacht je van het beste van twee werelden in één ontwerp? Met het type serre ‘Combo’ presenteert ACD® een unieke combinatie: kweek en opberging, leef en beleef!

EIGENTIJDSE HOBBYSERRES EN TUINKAMERS, MEER DAN GOED VOOR MENS EN MILIEU ACD, MEE MET HET STIJLVOL BUITENWONEN VERHAAL
Léonie ©ACD® serres, tuinkamers, orangerieën

Op een boogscheut van de hemel

Wist je tot slot dat het hemelse paradijs op een boogscheut ligt? Dankzij de ‘Bora Bora’-lijn van ACD®. Een serre met een patio en een lounge. Comfort alom. Bij de 3.3 uitvoering beschik je over een oppervlakte van 13,46 m². Maar je kunt vele kanten op met dit hoogstaand maatwerk. “Wil je moestuinieren achter glas, tot rust komen en samen genieten met vrienden en familie, wel dan kan dat perfect in deze serre de luxe.”

ACD
Zwaaikomstraat 22
8800 Roeselare (B)
T +32 (0)51 24 25 26
[email protected]

www.acd.eu


Tekst: Patrick Retour