Een krachtige houtversnipperaar voor de veeleisende particulier.

GTM Professional lanceert de GTS600, een krachtige houtversnipperaar met benzine motor voor de veeleisende particulier. Met de lancering van de GTS600, met een verkoopsprijs van 995 euro inclusief btw, geeft GTM Professional gehoor aan de vraag van particulieren naar een compacte en betaalbare houtversnipperaar met een hoge werksnelheid.

GTS600_actie_04De GTS600 heeft een stevig onderstel, grote wielen en een transporthendel waardoor de compacte machine gemakkelijk verplaatsbaar is en door de smalste tuinopening gaat. Naast gemak staat ook veiligheid voorop bij deze houtversnipperaar. Zo bevat de opening van de invoertrechter rubberen flappen die voorkomen dat resten van het ingevoerde materiaal er terug uit komen. De machine voldoet aan de CE normen voor een veilig gebruik.


De GTS600 is afgeleid van de professionele lijn houtversnipperaars van GTM Professional waardoor de werksnelheid even hoog ligt als de professionele machines. Takken tot maximaal 5 cm worden eenvoudig naar binnen getrokken door 2 messen die op een ronddraaiende trommel bevestigd zijn. De messen vermalen de ingevoerde takken tot bruikbare houtsnippers die door de machine hoog uitgegooid worden. Deze snippers zijn door een richtplaat gemakkelijk op te vangen in een krui- of aanhangwagen en te gebruiken als bodembedekking, opvulling van tuinpaden of als aanjaaghout voor de open haard.GTM Professional GTS600

De GTM Professional GTS600 is geschikt voor alle houtsoorten, maar u kunt er ook ander hard organisch afval mee versplinteren, zoals cacaodoppen. Zacht tuinafval is te verwerken zolang er maar hout meegevoerd wordt.

>>> www.gtmprofessional.com