Meesters in de Tuin 2017 in het Ebben Inspyrium

Meesters in de tuin op 19 oktober 2017 is het enige event in de BeNeLux speciaal georganiseerd voor hoveniersbedrijven, tuinarchitecten en ontwerpers die actief zijn in het hoge(re) segment. Tijdens dit event zetten speciaal geselecteerde en hoog aangeschreven toeleveranciers kennis en inspiratie centraal.

De veertig deelnemende exposanten produceren of importeren onderscheidende producten die niet op iedere hoek van de straat te koop zijn.
De dag begint met een plenair programma gericht op innovatie. Het event wordt geopend door een spreker van nationale bekendheid. Om 15:00 uur wordt de beursvloer geopend en laten onze gasten zich inspireren door de beleving die door 40 Meesters is gecreëerd. De tweede plenaire sessie zal meer vakinhoudelijk gegeven worden. Ook hier komt er weer een topspreker aan het woord. Het is een rustmoment in een drukke dag vol inspiratie en nieuwe ideeën.


Tijdens de informele afsluiting van deze inspirerende dag worden op de beursvloer de muzikale klanken wat opgeschroefd en zal de cateraar het eten op een meesterlijke wijze de culinaire heerlijkheden presenteren.

Het Inspyrium van Ebben Boomkwekerij in het Nederlandse Cuijk is de locatie voor het event.

Kaarten kunt u hier bestellen.

 

Meestersindetuin