Een geschikte tuinaannemer met één muisklik

In één klik een geschikte tuinaannemer vinden en meteen ook inspiratie à volonté krijgen, aangepast aan de eigen tuin. Daarvoor moet u vanaf nu op de vernieuwde site www.tuinaannemer.be zijn. De website biedt bovendien seizoensgebonden info over werkzaamheden in de tuin, waarvoor je beroep kan doen op een professional.

Via de site www.tuinaannemer.be wil VLAM de diensten van de tuinaannemers promoten bij de consument. Daarom staat op de homepagina meteen de zoekfunctie centraal. Zo kan iedereen een tuinaannemer vinden die een gepast antwoord biedt op zijn of haar specifieke noden, of men nu op zoek is naar een specialist om bomen te snoeien, een daktuin of een zwemvijver aan te leggen of liever een ontwerp op maat wenst. De zoekfunctie helpt op basis van enkele criteria een geschikte tuinaannemer te vinden in de buurt.


Inspiratie in beeld
Een tuin is de ideale plek om te genieten. Dat blijkt ook uit de vele inspirerende fotoalbums op de site. Want beelden zeggen meer dan duizend woorden… Daarom koos VLAM bij de vernieuwing van de website voor een zeer visuele aanpak. Tuinliefhebbers zijn immers vaak op zoek naar een bepaalde sfeer om in hun eigen tuin te kunnen toepassen. Denk maar aan strakke beplanting, romantische zithoekjes of een natuurlijke bloemenborder. Via een handige zoekfunctie op tuinstijl in combinatie met tuingrootte, vindt men in de fotoalbums alvast heel wat inspiratie.

Aan het werk
Elke maand is er wel iets te doen in de tuin. Gras bemesten, hagen snoeien, bomen planten… De kalender geeft een handig overzicht van de tuinklussen die aan de orde zijn. Maar gelukkig kan de tuinaannemer enkele klussen overnemen. Wie steeds op de hoogte wil blijven van het nieuws, seizoenstips wil ontvangen en wil meedoen aan de wedstrijden op de site, kan zich aanmelden voor de maandelijkse nieuwsbrief.

tuinaannemer2