Ecologische afboordingen? Ja, dat kan!

Ook in de tuin is ecologisch denken al lang aan de orde. Dus zien we ook ecologisch verantwoorde tuinafboordingen op de markt komen. Een voorbeeld hiervan is de Ecolat van ECO-oh! uit restplastic.

ECO-oh! zamelt restplastic in via intercommunales en gemeentes, waarna de verkregen gerecycleerde grondstof een nieuw leven krijgt.
De Ecolat is een sterke en duurzame afboording die gemakkelijk aan te brengen is en even gemakkelijk kan bewerkt worden als hout. Het materiaal is bovendien rotvrij en is na gebruik 100 procent recycleerbaar.


De producten zijn zowel verkrijgbaar onder de vorm van lange rechte latten voor rechte en strakke borders, als buigzaam op rol voor bochten en glooiingen. Het product wordt via een systeem met paaltjes (Ecopic H-profiel) aangebracht. Ecolat biedt een flexibele oplossing voor elke afboording in de tuin of openbare ruimte. Van gazon, border, tuinpad, moestuin, kruidentuin of vijverrand.
ECO-oh! biedt hetzelfde licht hanteerbare materiaal onder de vorm van holle profielen (Ecoplanc). Deze profielen zijn ideaal voor de aanleg van een verhoogde kruidentuin, moestuin of zandbak. Dit systeem is volledig moduleerbaar: lengte, breedte en hoogte zijn aanpasbaar.

Info – www.eco-oh.com