© Stihl en Donker Groep

Donker Groep zet met Stihl Total Care pro-duurzame koers voort

Donker Groep uit Puurs en Stihl hebben zopas een samenwerking bekrachtigd die verder gaat dan de traditionele klant-leverancier relatie. Het gaat om een strategisch partnerschap waarbij Stihl Donker Groep helpt om haar duurzaamheidsdoelstellingen te behalen. Donker Groep is al jaren klant bij Stihl en kiest voor totale ontzorging met de full-service leasing formule Stihl Total Care Pro.


Stihl treedt in dit partnerschap op als totale business partner, in samenwerking met uitvoerende Stihl dealers. Via Total Care Pro kan Donker Groep een beroep doen op het gespecialiseerde servicenetwerk van Stihl. Via deze full-service lease formule is Donker Groep verzekerd van voldoende capaciteit en een optimale beschikbaarheid van machines.

De machinegebruikers hoeven alleen nog voor het dagelijks onderhoud zoals het slijpen en smeren van maai-, knip- en snijgarnituur te zorgen. Daarnaast worden er gepersonaliseerde opleidingen voor de medewerkers van Donker Groep georganiseerd. Met de toepassing Stihl connected beheert Donker Groep haar machinepark. De toepassing registreert waardevolle data over de machines zoals het aantal draaiuren, het vereiste onderhoudsinterval en brengt in kaart of de machines efficiënt ingezet worden.

WWW.NL.STIHL.BE