Distri Pond Academy / Opleidingen 2018

Distri Pond Academy organiseert specifieke praktijkgerichte producttrainingen, technische en commerciële opleidingen voor de professional.

• Basisopleiding aanleg zwemvijvers en siervijvers (aanleggers/architecten) – 6/2/2018
Vijverbouw van A tot Z: wetgeving en plaatskeuze, uitgraven en grondafvoer, constructie harde materialen, waterdichting met rubberfolie, afwerking van trap en boorden, verlichting, efficiënte filtersystemen, aanbevolen waterzuiverende beplanting, waterbehandeling met producten, verzorging.


• Praktische opleiding installatietechnieken vijverapparatuur (aanleggers) – 15/2/2018
– Installatie van geïntegreerde verlichting: RGB verlichting, kabelverbindingen en gietharsverbindingen.
– Installatie automatische bijvulling en flow-switch.
– Installatie en gebruik koper elektrolyse en koper-zilver ionisator.
– Demontage en onderhoud van vijverpompen.
– Installatie en gebruik boogzeven en trommelfilters.

• Praktische opleiding assemblage Firestone EPDM folie (aanleggers) – 13/2/2018
Het gebruik van Firestone PondGard EPDM rubberfolie in de praktijk.
Toelichting en praktische oefeningen: naadverbinding, binnenhoek gevouwen, binnenhoek gesneden, buitenhoek, reparatie van een opening in de folie, foliedoorvoeren, integratie van wandverlichting.

Praktische info

De opleidingen zijn telkens gedurende een volledige dag (9u-16u00) en vinden plaats in het Opleidingscentrum van Distri Pond Academy, Nikelaan 33, 2430 Vorst-Laakdal.
De kostprijs bedraagt €75 excl. BTW p.p. (lunch, drank en lesmateriaal inbegrepen). Bij aanwezigheid ontvang je een bedrag van €50 terug in de vorm van een aankoopbon met 6 maanden geldigheid.

Distri Pond Academy is officieel erkend als opleidingscentrum voor de bouwsector, voor bepaalde opleidingsmodules. Deelnemers aan deze modules komen bijgevolg in aanmerking voor een financiële tussenkomst.

Om de kwaliteit van onze opleidingen te garanderen is het aantal deelnemers beperkt. Inschrijvingen zijn pas definitief na betaling en bevestigingsmail.

www.heldervijveren.com/opleidingen