Dien een project in voor de 2022 WLA Awards

World Landscape Architecture Awards 2022 zijn nu open voor registraties en inzendingen. De jaarlijkse internationale landschapsarchitectuurprijzen zijn onderverdeeld in de Professional en Student Awards die landschapsarchitecten willen eren voor hun uitstekende werk en het beroep over de hele wereld promoten.

 


De WLA Awards zorgen ervoor dat landschapsarchitecten, ontwerpers en studenten uit alle landen op het wereldtoneel erkend worden door hun beroep.

Bekijk hier vroegere winnaars van WLA Awards

Professionele onderscheidingen

Landschapsarchitectuur- en landschapsontwerpbureaus kunnen meedoen aan de Professional Awards. Projecten moeten een concept zijn of worden gebouwd in de periode 2018-2022.

Studentenprijzen

Alle landschapsarchitecten, landschapsontwerpers, stedenbouwkundigen die momenteel studeren of in de afgelopen twee jaar (2020-2022) zijn afgestudeerd, komen in aanmerking voor de Student Awards. Het merendeel van de inzendingen moet gericht zijn op landschapsarchitectuur. Het ingeleverde werk moet tijdens het studeren zijn voltooid. Studenten kunnen als individu of groep deelnemen (per inzending is slechts één registratie vereist). Inzendingen moeten een concept zijn of gebouwd zijn in de periode 2018-2022.

Meer info: worldlandscapearchitect.com