‘De Vlaamse Tuinaannemer’-wedstrijd en Green werken samen

Organisator van de wedstrijd ‘De Vlaamse Tuinaannemer’ en uitgeverij PSG Group gaat een langdurig partnerschap aan met Easyfairs, het bedrijf achter Green: dé vakbeurs voor de private en publieke groensector. Het eerste tastbare wapenfeit van deze samenwerking zal de prijsuitreiking van de wedstrijd ‘De Vlaamse Tuinaannemer 2022/23’ zijn op zondag 25 september.

 ‘De Vlaamse Tuinaannemer’ is 26 jaar geleden als wedstrijd in het leven geroepen om het vakmanschap van de tuinaannemers in Vlaanderen te onderstrepen. Het inschakelen van een echte vakman resulteert in mooie en duurzame tuinconcepten. Dat is de boodschap die de organisatie aan de hand van de winnende projecten on- en offline wilt verspreiden naar alle particulieren die hun tuin onder handen willen laten nemen.


Green is een tweejaarlijkse vakbeurs voor de private en publieke groensector. Deze Belgische beurs is de enige in zijn soort en trekt bij elke editie een groot aantal bezoekers gaande van tuinaannemers, landschapsarchitecten, retailers en tot overheidsgroendiensten. De 14e editie van Green gaat dit jaar door op 25, 26 en 27 september 2022 in Flanders Expo in Gent.

“Het is een logische keuze dat twee doorwinterde namen als Green en de wedstrijd voor ‘De Vlaamse Tuinaannemer’ een langdurige samenwerking aangaan.” Vertelt Jeroen Arnouts, head of event van Green, over het partnerschap. “Door deze samenwerking kunnen we elkaar versterken en ondersteunen, wat op termijn zijn vruchten afwerpt voor de bezoekers van de beurs en de deelnemers van de wedstrijd. Samen staan we sterk genoeg om de sector de juiste voedingsbodem te geven om te groeien.”

“Het eerste tastbare wapenfeit van deze samenwerking zal de prijsuitreiking van de wedstrijd ‘De Vlaamse Tuinaannemer 2022/23’ zijn.” Valt Kurt Dekeyzer, zaakvoerder van PSG nv, hem bij. “Die gaat door op de Green op zondag 25 september.” Omdat Green een tweejaarlijkse beurs is, worden de rollen volgend jaar omgedraaid. PSG nv zal dan zelf de uitreiking van de wedstrijd voor ‘De Vlaamse Tuinaannemer’ hosten met de nodige aandacht en reclame voor Green 2024.