De Roberine maaimachines zijn terug van weggeweest

Van Dyck Marcel is opnieuw de exclusieve importeur voor België en Luxemburg van de professionele Roberine maaimachines. We pikken zo met plezier de draad terug op van een verhaal dat in 1981 begon.

 


Uiteraard hebben de Roberine machines sinds die tijd heel wat technologische en designmatige ontwikkelingen ondergaan en zijn ze er zo nog performanter, gebruiks- en onderhoudsvriendelijker op geworden. Roberine is synoniem met zeer betrouwbare en duurzame machines, die een perfect maaibeeld afleveren.

Zowel de 3-serie als de 5-serie is beschikbaar als klepelmaaier en als kooimaaier, met of zonder luxecomfortcabine. Deze machines zijn bijzonder geschikt voor het onderhoud van sportvelden, parken en openbaar groen.

De apart bedienbare maaidekken/maaikooien volgen moeiteloos de glooiing van het terrein en door de obstakelbeveiliging kan er dicht bij objecten gemaaid worden. Klepelunits voorzien van plunjerpomp en -motor maken het geheel beter bestand tegen slijtage en leveren een hogere maaikracht.

Door het belang dat besteed wordt aan een optimale ergonomie, onder andere via een verstelbare ‘command’ arm, kan op een ontspannen manier gewerkt worden. De 5-serie is voorzien van 2 rijpedalen, voor een groter gebruikscomfort. De machines zijn bovendien standaard uitgerust met een luchtgeveerde Grammer comfortstoel.

www.vandyck.be