©Mabo automation

Dé innovatie voor logistiek en materiaaltransport

De AGV (Automated Guided Vehicle), ontwikkeld door Mabo E&A, vertegenwoordigt de toekomst van precisie en efficiëntie in logistiek en materiaaltransport. De Mabo ST heeft het vermogen om 1,5 ton tot wel 5 meter hoog op te tillen en nauwkeurig te plaatsen. Het 3D-palletlokalisatiesysteem maakt het mogelijk om pallets met een ongeëvenaarde precisie te hanteren, wat cruciaal is in sectoren waar fouten kostbaar kunnen zijn.

De Mabo ST is ontworpen om te opereren in krappe ruimtes met gangbreedtes vanaf slechts 2,30 meter. Dit is mogelijk dankzij de geavanceerde technologie en een uiterst wendbaar besturingssysteem, dat het voertuig in staat stelt om te manoeuvreren in omgevingen waar andere oplossingen tekortschieten.


Een ander opvallend kenmerk is het navigatiesysteem. De Mabo ST combineert lasernavigatie met SLAM-technologie (Simultaneous Localization and Mapping), waardoor het voertuig real- time kaarten kan genereren en nauwkeurige paden kan plannen. Dit maakt het mogelijk om zich aan te passen aan veranderende omgevingen en dynamische logistieke behoeften.

De Mabo ST integreert naadloos met Warehouse Management Systemen (WMS). Dit resulteert in een gestroomlijnde orderafhandeling en minimaliseert handmatige interventie, wat leidt tot een verhoogde efficiëntie en betrouwbaarheid.

www.mabo-automation.com