Cortenstalen vuurschalen van WALFiLii

De Cortenstalen vuurschalen van WALFiLii zijn ideaal om maximaal te genieten van uw buitenruimte, ook in het najaar. Ze ogen niet alleen mooi en zen met hun prachtig verweerde patine. Ze verwarmen ook lichaam en geest met feeëriek licht en knetterend vuur.

Vuurschalen van WALFiLii worden vervaardigd uit hoogwaardig Cortenstaal van drie tot vier millimeter dik en zijn beschikbaar in vijf formaten. Ze kunnen naar eigen smaak, op de ondergrond geplaatst worden of op een voet. Over het onderhoud hoeft u zich geen zorgen te maken. U moet enkel droog hout gebruiken om hinderlijke rookvorming te vermijden en de asse verwijderen na gebruik.


Elke WALFiLii vuurschaal is uniek, met een kleur die varieert van warm oranje tot roodbruin. De kenmerkende roestkleur is als een oxidehuid. Ze beschermt het dieperliggende materiaal op natuurlijke wijze tegen agressieve weersomstandigheden. Tegelijk geeft de kleur uw vuurschaal ook een eigenzinnig karakter. Met de warme uitstraling van hout en de sterkte en industriële touch van staal.

Meer info op www.WALFiLii.be