Congres Publieke Ruimte 2018: Doe een suggestie voor het programma

Het vijfde Congres Publieke Ruimte vindt plaats op dinsdag 13 maart 2018 in het ICC Gent. U kunt zelf voorstellen indienen om het programma mee vorm te geven.

Het congresprogramma is gericht op een maximale interactie tussen de deelnemers: opdrachtgevers en ontwerpers, vakorganisaties en ondernemingen, geëngageerde burgers en beleidsmensen, aannemers en leveranciers en alle andere stakeholders kunnen aangeven wat zij graag aan bod willen zien komen.


U kunt een concreet voorstel aanreiken voor een lezing of workshop. Maar ook vragen uit de dagelijkse praktijk waarop u graag een antwoord krijgt, kunnen aan bod komen. Heeft u inzichten die u met het publiek wilt delen? Werkte u mee aan een toekomstgericht project? Of worstelt u met een probleem waar schijnbaar niemand een antwoord op heeft?

Infopunt Publieke Ruimte maakt samen met de congrespartners (Stad Gent, Agentschap voor Natuur en Bos, Departement Omgeving, Vlaamse Landmaatschappij, Aquafin, Agentschap Binnenlands Bestuur, VLAM en Febestral) uit alle inzendingen een keuze waarmee het congresprogramma wordt ingevuld. Alle inzenders ontvangen antwoord in de tweede helft van oktober 2017.
Indienen van bijdragen voor het Congres Publieke Ruimte 2018 is mogelijk tot 15 september 2017 op de website van Infopunt Publieke Ruimte.