Ontdek de toekomst van de sector in het nieuwe jaarboek van CG Concept!

In de dynamische wereld van de groensector zijn het de meest toegewijde professionals die zich onderscheiden door continu de nieuwste trends en ontwikkelingen te volgen. De nieuwe CG Concept Annual is dé onmisbare inspiratiebron voor topprofessionals die streven naar innovatief, duurzaam en klimaatbewust vakmanschap.

Met veel trots presenteren het kennisplatform CG Concept, de Belgische Federatie Groenvoorzieners, bouwfederatie Embuild Vlaanderen en coöperatie De Bloeimeesters de CG Concept Annual 2024, het meest toonaangevende jaarboek voor de groen- en bouwsector in de Benelux.


Dit jaarboek biedt een diepgaande kijk op diverse onderwerpen, variërend van innovatieve inrichtingen van tuinen en (semi-)openbare ruimten tot belangrijke ontwikkelingen in groen in de bouwsector. We duiken in onderwerpen als watermanagement, verharding en circulariteit, en ontdekken de laatste nieuwe machines en technologieën die de groensector vormgeven.

Verder ontdek je in de CG Concept Annual ook waardevolle inzichten van experts die vooroplopen in duurzaamheid, biodiversiteit en ecologisch ontwerp. Krijg een exclusieve blik op de toekomst van de groen- en bouwsector in de Benelux en laat je inspireren door innovatieve projecten waar groen op een unieke en creatieve wijze wordt geïntegreerd in de omgeving, van publieke parken tot private tuinen.

Jij bepaalt als groenprofessional mee de toekomst van onze leefomgeving. De CG Concept Annual 2024 is daarbij een onmisbare bron van inspiratie en informatie. Bestel dus nu jouw exemplaar en versterk jouw positie als koploper in de groensector!