Boomkwekerij Willaert presenteert “De Digitale Herfst”

Door de coronamaatregelen konden de karrendagen van Boomkwekerij Willaert eind augustus niet doorgaan. De kwekerij bleef niet bij de pakken zitten en komt met een alternatief: “De Digitale Herfst”. Zo kunnen tuincentra, via een vernieuwde webshop, toch nog kennismaken met hun aanbod.


Karrendagen in Roeselare

Elk jaar kan je bij Boomkwekerij Willaert terecht voor een nieuwe editie van de karrendagen. Drie dagen lang zet Willaert zijn poorten wagenwijd open voor tuincentra uit binnen- en buitenland. In een aangename en gezellig sfeer kan er gesnuisterd worden tussen het ruime aanbod aan planten en toebehoren. Het volledige assortiment wordt dan uitgestald op karren.

Door het coronavirus konden de karrendagen aan het einde van de zomervakantie helaas niet doorgaan. Gelukkig komt Boomkwekerij Willaert met een waardig alternatief, zodat tuincentra toch nog de mogelijkheid hebben om kennis te maken met hun uitgebreide aanbod.

De Digitale Herfst

Dit jaar vinden de karrendagen van Boomkwekerij Willaert digitaal plaats tijdens “De Digitale Herfst”. Alle loten en grote solitaire planten zullen op de webshop staan!

Wat kan u vinden op de webshop?

  • Compleet najaarsassortiment, aangevuld met solitaire planten met foto’s die tonen hoe ze er nu uitzien.
  • Geactualiseerde visuele werkaanbiedingen
  • Groot gamma aan boomkwekerij-artikelen om het visuele assortiment aan te vullen.

De webshop voor tuincentra is alleen toegankelijk met een login. Vraag hier uw persoonlijke login aan.

Ook de webshop voor de Cash & Carry afdeling werd mooi aangevuld met het complete assortiment.

www.willaert.be