Bezoek de vakbeurs en ontdek de toekomst van onze openbare ruimte

Als professional in de groensector ben je altijd op zoek naar de nieuwste trends en ontwikkelingen om de buitenruimte vorm te geven. En waar anders kun je deze vinden dan op de Vakbeurs Openbare Ruimte, hét toonaangevende event in België voor de inrichting en het beheer van openbare en semi-openbare ruimte. Dit jaar vindt de beurs plaats op woensdag 27 en donderdag 28 maart in Brussels Expo, Paleis 3.

Of je nu werkt bij een openbaar bestuur, lokale overheid, studiebureau of aannemer, de Vakbeurs Openbare Ruimte biedt een overvloed aan kennis, producten en netwerkmogelijkheden. De standhouders zijn enthousiast en deskundig, klaar om hun nieuwste innovaties te presenteren en vragen te beantwoorden. Het is dé plek om als professional nieuwe contacten te leggen en bestaande relaties te versterken!


Voor de editie in 2024 is de nieuwe sector ‘Bouw & Infra’ toegevoegd. Omdat klimaatadaptatie en begrippen zoals duurzaamheid en biodiversiteit van toepassing zijn op de gehele inrichting en het beheer van openbare ruimte, vervalt ‘Klimaat’ als aparte sector.

Naast een uitgebreid aanbod van exposanten op de beursvloer, organiseert de Vakbeurs Openbare Ruimte ook tal van gratis lezingen, workshops en rondetafelgesprekken. Hier komen alle denkbare producten en diensten aan bod voor openbare en semi-openbare ruimte, mobiliteit, bouw en infra.

Markeer dus 27 en 28 maart in je kalender en zorg ervoor dat je aanwezig bent op de Vakbeurs Openbare Ruimte 2024. We zien je daar!

www.openbareruimte.be