Ontdek de nieuwste inzichten: CG Concept editie 01/2024 is uit!

Het nieuwe vakmagazine is er, en dat in een nieuw jasje! CG Concept is voortaan het groenmagazine voor openbare, semi-openbare en particuliere ruimten. Naast de vertrouwde vaste rubrieken, verbinden we artikels voortaan aan een van deze drie overkoepelende thema’s. In deze eerste editie van 2024 besteden we bovendien extra aandacht aan het thema gras.

CG Concept heeft niet alleen nieuwe overkoepelende thema’s, we geven ook per artikel mee waar het inhoudelijke accent op ligt. Dat doen we aan de hand van vier nieuwe icoontjes die staan voor ontwerp, inrichting, onderhoud of beheer. Op die manier willen we u nog gerichter informeren.


Een jaar geleden deed uitgever Kurt Dekeyzer zijn visie voor de toekomst van PSG Editions uit de doeken. Sindsdien heeft CG Concept een geleidelijke metamorfose ondergaan. U merkte misschien al dat we meer aandacht besteden aan de vele indrukwekkende en inspirerende projecten dicht bij huis. Die verdienen meer aandacht. Daarnaast blijven we natuurlijk oog hebben voor opmerkelijke internationale realisaties. We willen content brengen die aansluit bij uw leefwereld en relevant is voor uw professionele activiteiten.

In deze eerste editie van 2024 besteden we extra aandacht aan het thema gras. Met een expert die 35 jaar in het vak zit, zoomen we in op de coating van graszaden. Is deze technologie de toekomst?

Benieuwd naar meer? Ontdek hier de volledige inhoudstafel van CG Concept, editie 01/2024. Namens de voltallige redactie wensen wij u veel lees- en kijkplezier!