©studioPSG.be | Kris Dimitriadis

Beste zwembad-, wellness- en zwemvijverbouwer 2020: schrijf je nu in!

De beste zwembad-, wellness- en zwemvijverbouwers van België vallen jaarlijks in de prijzen tijdens een prestigieuze wedstrijd van het magazine Zwembaden Plus en de beroepsvereniging BSPA. Deze competitie stimuleert de firma’s in de sector om de kwaliteit van hun projecten en diensten op een zo hoog mogelijk niveau te brengen en te houden. Een professionele jury onderzocht of elk project met de nodige kwalitatieve zorg en beroepsernst werd opgebouwd en afgewerkt. Meer info over de winnaars van 2019 vind je op zwembadenplus.be.

Word jij de winnaar?


Ook jij kan je nu met een project inschrijven voor de editie 2020. Ook voor tuinaannemers en tuinarchitecten die occasioneel een zwemvijver, zwembad of wellness-installatie in een tuin integreren, is deze wedstrijd zeer interessant.

Zo is tuinonderneming Monbaliu al vaak in de prijzen gevallen met de meest prachtige zwembaden. Zaakvoerder Bart Monbaliu hield zich als beginnend zelfstandige vooral bezig met snoeien, scheren en aanplanten van tuinen. Door zijn interesse in ontwerp en constructie is de firma sinds een aantal jaren overgestapt naar de uitwerking van volledige tuinprojecten, waarbij
zwembaden en waterpartijen natuurlijk niet kunnen ontbreken.

De wedstrijd informeert eindklanten die een zwembad, zwemvijver of wellnesscomplex willen bouwen ook over de betrouwbare partners in de sector. Wie met een winnaar in zee gaat, heeft in principe de zekerheid dat het project tot in de puntjes uitgevoerd en afgewerkt zal zijn.

Waag je kans

Neem nu deel aan de wedstrijd voor de beste zwembad-, wellness- en zwemvijverbouwer 2020 via de website inschrijven.zwembadenpro.be.

Zwembaden Plus Wedstrijd zwembadbouwer zwemvijver wellness prijzen competitie winnaars tuinen tuinonderneming tuinaanleggers tuinarchitecten tuinprojecten BSPA CG Concept Jaarboek 2020
©studioPSG.be | Kris Dimitriadis