BEST-select brengt filmpjes uit [VIDEO]

BEST-select lanceert voor het eerst een aantal interessante filmpjes gericht naar de eindconsument. Met deze filmpjes wil BEST-select de consument informeren.

De vijf eerste filmpjes leggen de focus vooral op het aanplanten, met ook onderhouds- en snoeitips. In de loop van volgend jaar zal BEST-select nog een aantal filmpjes uitbrengen die zich meer toespitsen op het onderhoud en snoeien van de planten.


Wim Houtmeyers, een oude rot in het vak, speelt de hoofdrol in de filmpjes en legt op een informatieve en duidelijke manier uit hoe je de Buddleja, Hydrangea, Ligustrum, Malus en het rozenassortiment van BEST-select het best in je tuin kan aanplanten. Hierbij worden tips gegeven over het juiste tijdstip, een correcte plantplaats en de noodzakelijke verzorging van de planten.

De filmpjes geven ook specifieke informatie over de sterktes van de soorten van BEST-select. Info zoals het feit dat de Buddleja’s van BEST-select niet-invasief zijn of zoals de ziekteresistentie van het assortiment van BEST-select worden in de filmpjes benadrukt.

BEST-select is een coöperatieve vereniging van een twintigtal Vlaamse sierboomkwekerijen. De vereniging is gegroeid vanuit een wetenschappelijke onderzoeksinstelling (ILVO) waardoor ze veel tijd investeren in onderzoek naar ziekteresistentie en niet-invasieve planten. Daardoor heeft BEST-select enkel zeer kwalitatieve en ziekteresistente planten in haar assortiment. BEST-select is ondertussen al 15 jaar actief en bracht al meer dan 20 cultivars op de markt die gemakkelijk herkenbaar zijn aan het uniforme label.

 

Best-select