Van den Berk Boomkwekerijen lanceert nieuwe bomensite [VIDEO]Van den Berk Boomkwekerijen heeft een nieuwe website gelanceerd.

Van den Berk Boomkwekerijen heeft een nieuwe website gelanceerd. De website omvat o.a. de complete editie van het boek ‘Van den Berk over Bomen’ en de totale database bevat 1.600 bomen en heesters en 6.000 foto’s.

 


Met behulp van vele filters is een geschikte boom voor iedere locatie te vinden, incl. uitgebreide informatie én foto’s. Voor een aantal toepassingen is al een selectie gemaakt. Wanneer daarbij de belangrijkste standplaatseisen worden aangevinkt, laat de Bomenfilter de bomen zien die op de toekomstige locatie kunnen groeien.

De nieuwe bomensite bevat daarbij ook veel praktische informatie, technische adviezen, oplossingen voor groeiplaatsen en voorbeelden van groenprojecten.

 

Klembord om foto’s te delen
Helemaal nieuw is het ‘klembord’: alle foto’s van de website hebben een icoon waarmee ze op een persoonlijk klembord kunnen worden geplaatst. Voor ieder groenproject kan een apart klembord worden aangemaakt en een bord kan met twee muisklikken worden gedeeld met collega’s of opdrachtgevers.