Belgische Blauwe Hardsteen, klassieker in een moderne omgeving

Een lichtgrijze look en een korrelige structuur die een strakke, moderne villa nog meer karakter geeft. Je zou haast niet denken dat we het hier over de eerder traditionele Belgische Blauwe Hardsteen hebben. Het is de kracht van de Enoskin-afwerking in combinatie met een doordacht ontwerp en projectspecifieke afwerkingen zoals trappen en zwembadboorden.

Een rustige buitenomgeving creëren die bij een strakke architectuur past. Dat is een klus op maat van tuinarchitectuur Arte Verde uit Zottegem. Het aanleveren van de maattegels met de gewenste Enoskin afwerking? Dat was er dan weer een die Beltrami op het lijf geschreven staat.


Stijlvol geheel

In de keuken van de woning werd al gekozen voor Blauwe Hardsteen in Enoskin afwerking. Om een rustig en uniform geheel te creëren trok Arte Verde dit materiaal door naar buiten, meer bepaald in de tuinverhardingen, aan het zwembad en doorheen het pool house.

Uniform effect

Het tuinontwerp in Wielsbeke staat volledig in het teken van de gebruikte tegels. Het plaatje klopt volledig doordat de Belgische Blauwe Hardsteen doorloopt van aan de achterdeur en het terras tot in de douche van het pool house. Hierdoor komt het uniforme effect van de tegels optimaal uit. Zo staat het pool house bijvoorbeeld op exact 17 meter van de woning omdat de tegels zo perfect passen. Ook het zwembad is opgevat in functie van de tegelmaat. Door de Enoskin afwerking heeft de tegel ook een antisliplaag en is hij goed bestand tegen vocht.

Bron: Beltrami