Belgen oogsten lof op Floraliën Nederland

Een vakjury heeft Veluwe Plant BV op de Floraliën uitgeroepen tot beste Nederlandse exposant. Uit handen van juryvoorzitter Gerard de Wagt ontvingen Leen en Janneke Konijn van Veluwe Plant de beker.

Veluwe Plant BV op de Floraliën uitgeroepen tot beste Nederlandse exposant
Veluwe Plant BV op de Floraliën uitgeroepen tot beste Nederlandse exposant.

De presentatie is beoordeeld met een rapportcijfer van 9,3 en de jury omschreef de inzending als een gedurfde presentatie met een prachtig assortiment grote bomen met fraaie hoogte- en dieptewerking. Met een maximale beoordeling van 10 punten won Veluwe Plant tevens de wedstrijd voor de boomkwekerij.


Floraliën Gent -KMLP- is door de vakjury benoemd tot beste buitenlandse inzending
Floraliën Gent (KMLP) is door de vakjury benoemd tot beste buitenlandse inzending.

Toppresentatie België
Met een maximale beoordeling (rapportcijfer 10) is de presentatie van de Floraliën Gent (KMLP) door de jury benoemd tot beste buitenlandse inzending. Een tuinontwerp van ongelooflijke kwaliteit en klasse. De perfect geëtaleerde presentatie, bij entree van de Floraliën, is beeldbepalend voor de totale tentoonstelling en er wordt een uniek en bijzonder assortiment Azalea en Rhododendron van absolute topkwaliteit gepresenteerd.

 

Zes maal prijs
Een bijzondere presentatie is geleverd door Gartenbau Peter van Leuven uit Duitsland die in verschillende categorieën in totaal zes keer in de prijzen viel, onder meer met de noviteit Boronia.

Persprijs
De firma Rijnbeek & Zn uit Boskoop sleepte de vakpersprijs in de wacht. Volgens de journalisten was er een geweldig groot assortiment vaste planten te zien van excellente kwaliteit alsmede veel innovaties.

www.floralien.nl