Agribex / Tuin en groene zones

Agribex is de grootste professionele beurs voor landbouw en groenvoorziening in België. Agribex 2017 gaat door in Brussels Expo van 5 tot en met 10 december 2017.

Op de beurs krijgt u niet alleen de kans in een ontspannen sfeer collega’s uit de volledige landbouwsector te ontmoeten, u kan bovendien zeer gericht toeleveranciers aanspreken met uw specifieke wensen, verwachtingen en aankoopplannen.


Tuin en groene zones
Ook op gebied van Tuin en Groene Zones heeft Agribex een uitgebreid aanbod. Alle grote merken van tuinmateriaal voor de professional zijn vertegenwoordigd op de beurs. Hal 8 en de Patio verzamelt alle standen uit de sector Tuin en Groene Zones.

Het thema-eiland Garden Passion heeft niet één specifiek onderwerp maar zal zich net als vorige editie iedere dag op een andere doelgroep en problematiek richten.

5 December: Dag van de dealers.

6 december: Dag van de Openbare Ruimte, in samenwerking met VVOG: Kwaliteitskeuring bij levering van planten in openbaar groen.

7 december: Dag van de recyclage: Actieplan “Recycleren” voor de tuinsector

8 december: Made-in-Belgium Dag met Advanta, Viano, Ecotrim, Pollet/De Pypere: Bloemenweide’s in openbare ruimten, Aankondiging opstart Technisch centrum en Presentatie nieuwe natuurlijke onkruidverdelger

9 december: Dag van de Tuinaanemer door de Belgische Federatie Groenvoorzieners over de fytolicentie.

10 december: Garden Fashion Day met mooie werkkledij voor de tuin en accesoires.

www.agribex.be