Agribex tuin en groene zones

Agribex is de grootste professionele indoorbeurs voor akkerbouw, veeteelt en groenvoorziening in België. Ook op gebied van Tuin en Groene Zones heeft Agribex een uitgebreid aanbod. Alle grote merken van tuinmateriaal voor de professional zijn vertegenwoordigd op de beurs. Agribex gaat door in Brussels Expo van 8 tot en met 12 december 2021.

De exposanten uit de tuinsector worden samengebracht in twee aparte hallen die een aangepaste tuin-inkleding zullen krijgen. De beperkte standhoogte en het ontbreken van standwanden biedt een bijzondere openheid in de hal en een grote zichtbaarheid voor iedere exposant. Er zal verder aandacht worden besteed aan de verruiming van het tuin-aanbod om zo een “one-stop shop” voor de tuinaannemer te creëren op Agribex Garden.
Naar aanleiding van de Professionele Dag nodigen wij op voorspraak van iedere exposant alle verantwoordelijken uit van gemeentelijke -, technische – of groendiensten van Belgische steden en gemeenten.


 

U kan de exposanten uit de tuinsector terugvinden in hal 8 en in de Patio van Brussels Expo. Op het bezoekersplan zijn deze hallen groen ingekleurd.

agribex.be