De Limburgse Tuinaannemer 2015-2016

Eind november 2015 werden enkele tuinaannemers van Limburg in de bloemetjes gezet voor hun geslaagde realisaties. Zij waren de laureaten van de wedstrijd “De Limburgse Tuinaannemer 2015-2016”. Dit promotieproject is een initiatief van de Verenigde Bloemisten en Tuinaanleggers van Limburg ( VBTL).

Een zeskoppige jury, samengesteld uit deskundigen, hebben de ingezonden project gedurende verschillende seizoenen beoordeeld, niet zozeer op het ontwerp , maar meer op de vakkundigheid van de tuinaannemer.


 

Waarom dit project ?

VBTL wil door het toekennen van de titel “ De Limburgse Tuinaannemer 2015-2016” het imago van de Limburgse tuinaannemer promoten. Iedereen kan zich , met een minimum aan investering, tuinaannemer noemen.

VBTL wil het Limburgse publiek duidelijk maken dat de kennis en het vakmanschap van een tuinaannemer niet zo vanzelfsprekend zijn en dat het inschakelen van een echte vakman resulteert in mooie en duurzame tuinen. Deskundigheid in aanleg en onderhoud zijn de noodzakelijke voorwaarden voor een prachtige tuin. Een tuinaannemer legt de basis voor een tuin die jaren meegaat.

 

In de eerste categorie -250 m²
Goud : TUINARCHITECTUUR REYNDERS WILLY, Beringen
Zilver : GREENFIELDS WARD GIELKENS, Overpelt
Brons : ALAIN DOR TUINCREATIES, Hasselt

 

In de tweede categorie 250 m -1000 m²
Goud : TUINEN WIRIX, Zonhoven
Zilver : TUINWERKEN BART JANSSEN, Opglabbeek
Brons : ALL GARDEN SERVICE KRIS BLOKKEN, Stevoort

 

In de derde categorie +1000 m²
Goud : GROENDESIGN KOEN COX, Hamont Achel
Zilver : GERT KWANTEN , Neerpelt
Brons : GROENPROJECTEN REGO, Alken

 

In de vierde categorie bedrijfsgroen
Goud : SCULPTURA, Lommel
Zilver : TRIVIUM TUINATELIER MANNAERTS, Genk
Brons : TUINAANLEG PAUL PEETERS, Houthalen