Workshop ‘Klimaatrobuuste beplanting’ Zutendaal

‘Green Deal Natuurlijke tuinen’ organiseert op 7 juni een workshop en inspiratiesessie ‘Klimaatrobuuste beplanting’ bij Ebema in Zutendaal.  


Ben je professioneel bezig met natuurlijke beplanting in tuinontwerp, -aanleg of -onderhoud? Of wil je hiermee aan de slag in de toekomst? Drie professionals en deelnemers van deze Green Deal nemen het woord en delen hun expertise met betrekking tot klimaatrobuuste beplanting. We bekijken dit thema vanuit het standpunt van een materialenleverencier, een ontwerpbureau en een tuinontwerper/- aannemer. We bekijken ook enkele praktijkvoorbeelden van maatwerk, ontharding, waterinfiltratie op de site van Ebema.

Deelnemen is gratis, inschrijven verplicht, ten laatste 03/06.

‘Green Deal Natuurlijke tuinen’ organiseert op 7 juni een workshop en inspiratiesessie ‘Klimaatrobuuste beplanting’ bij Ebema in Zutendaal.  Ben je professioneel bezig met natuurlijke beplanting in tuinontwerp, -aanleg of -onderhoud? Of wil je hiermee aan de slag in de toekomst? Drie professionals en deelnemers van deze Green Deal nemen het woord en delen hun expertise met betrekking tot klimaatrobuuste beplanting. We bekijken dit thema vanuit het standpunt van een materialenleverencier, een ontwerpbureau en een tuinontwerper/- aannemer. We bekijken ook enkele praktijkvoorbeelden van maatwerk, ontharding, waterinfiltratie op de site van Ebema. Deelnemen is gratis, inschrijven verplicht, ten laatste 03/06.