Wedstrijd "Vlaamse Tuinaannemer 2022/23" © Studio PSG

Welke tuin is jouw favoriet? Stem & win € 300 aan tuinplanten!

Van weelderig en vrij tot afgelijnd en strak, de vakjury van de wedstrijd “Vlaamse Tuinaannemer 2022/23” heeft zich ook dit jaar over de mooiste tuinprojecten in Vlaanderen uitgesproken. Toch ligt het lot van onze grote winnaar in jouw handen, want jij bepaalt welk project de publieksprijs wint!

Een win-winsituatie

Door te stemmen krijgt je favoriete project niet alleen de extra erkenning die het verdient. Zelf heb je er ook iets aan want je maakt kans op een plantenassortiment t.w.v. € 300 bij een erkende kweker.


Hoe stemmen?

Wil jij een gooi doen naar deze prachtige prijs? Klik dan hier om je stem uit te brengen. Kies je favoriete tuin, vul je gegevens in en breng jouw stem uit. Let op, je kan maar één stem uitbrengen, dus choose wisely!

De winnaar van het plantenassortiment wordt getrokken uit de personen die voor de winnaar van de publieksprijs hebben gestemd. Deze persoon wordt op 16/09 verwittigd door de organisatie en ontvangt een uitnodiging voor twee personen op de feestelijke uitreiking van de wedstrijd “Vlaamse Tuinaannemer 2022/23” op de beurs Green Expo zondag 25 september. Dit event start om 18u00.

Veel succes!

» Ontdek hier alle tuinen en stem op jouw favoriet.
Publieksprijs wedstrijd "Vlaamse Tuinaannemer 2022/23" : stem op jouw favoriete tuin en maak kans op € 300 aan planten.
Wedstrijd “Vlaamse Tuinaannemer 2022/23” © Studio PSG