Wedstrijd Vande Moortel Clay Paver Awards

Met de Vande Moortel Clay Paver Awards wil producent van kleiklinkers Vande Moortel unieke ontwerpen met kleiklinkers promoten en ondersteunen. Plaatsen die het hoofd bieden aan uitdagingen zoals duurzaamheid, toegankelijkheid, kostenefficiëntie en meer. Bedoeling is de realisaties met klinkers onder de aandacht brengen en hun ontwerpers belonen. U kunt een project indienen tot einde april.

Deelnemende projecten moeten Vande Moortel kleiklinkers bevatten en uitgevoerd zijn na januari 2015


Er zijn vier categorieën voorzien:

• Kleine projecten: Voor private projecten kleiner dan 250 m² met kleiklinkers

• Middelgrote en grote projecten: Voor private projecten groter dan 250 m² met kleiklinkers

• Hedendaagse projecten: Voor alle moderne en hedendaagse ontwerpen met kleiklinkers.

• Publieke en commerciële projecten: Voor alle openbare of publiek toegankelijke plaatsen met kleiklinkers

De projecten worden beoordeeld op algemeen design, match met de omgeving, combinatie met andere materialen en toepassing van de materialen

Een internationale jury met autoriteiten uit de sector zal in elke categorie een winnaar aanduiden: Peter Vande Moortel (CEO Steenbakkerij Vande Moortel), Herman van den Bossche (ondervoorzitter van de Belgische Vereniging van Tuin- en Landschapsarchitecten), Martin Wirtz van Wirtz International, John Wyer van Bowles & Wyer en Ben Kuipers (Ir. Landschapsarchitect, voorzitter NVTL en adviseur Atelier Rijksbouwmeester)

De prijsuitreiking zal plaatsvinden in juni 2019 in het nieuw hoofdkantoor van Vande Moortel in Oudenaarde, België.

Vul dit formulier in voor eind april 2019. Ter ondersteuning van uw kandidatuur kunt u tweeten, pinnen of instagrammen met de #claypaverawards2018.

Klik hier voor meer informatie en het wedstrijdreglement.