WALFiLii / Botanic Textures

WALFiLii, Belgisch fabrikant van hoogwaardige stalen plantenbakken, pakt uit met een fonkelnieuw kleurenpalet: Botanic Textures. Botanic Textures is het resultaat van een creatieve samenwerking tussen designers en trendsetters en omvat twintig nieuwe stemmingskleuren voor een extra persoonlijke toets, zowel buiten als binnen.

De stalen plantenbakken van WALFiLii zijn op maat te verkrijgen, waarbij de plantenbakken wel tot wel vijf meter lang kunnen gaan. U kunt bovendien verlichting, water of automatische beregening laten inbouwen en uw logo, isolatie of een antigraffitilaag laten aanbrengen.


De twintig nieuwe kleuren van het gamma Botanic Textures bieden een waaier van nieuwe mogelijkheden om uw plantenbakken een persoonlijke twist te geven en brengen het hele jaar door kleur in uw omgeving. De kleuren zijn onderverdeeld in vier kleurcategorieën:

• Wild Bouquet is geïnspireerd op een zomerse bloemenweide, met kleuren als tulpenrood, papaveroranje, turkooisblauw, aquarelblauw en cyaanblauw;
• Happy Leaves verrast met kleuren van frisse lenteblaadjes, onder meer kersenbloesem, caladiumroze, boterbloemgeel en woudgroen;
• Morning Horizon doet denken aan de kleuren van de kust, met marineblauw, mineraalblauw, indigo, schuimwit en zonnig oranjegeel;
• Precious Wood verwijst naar hout- en schorskleuren, met esdoornbruin, berkenwit, oude eik, winterden en wengézwart.
De plantenbakken zijn eveneens verkrijgbaar in Cortenstaal voor een industriële, verweerde look.

Walfilii_Collage

Herbs & Vegetables 

Herbs & Vegetables is de geknipte oplossing voor een eigen miniatuurmoestuin. Kies uit rechthoekige of vierkante, hoge of lage moestuinbakken met of zonder wieltjes en geef uw tuin of terras een instant persoonlijke toets.

WALFiLii-kruidenbak1

Met de watertafel creëer je een fonteineffect in de tuin of op het terras zonder externe wateraanvoer. Prijs: vanaf 810 euro (btw niet inbegrepen).

WALFiLii-Watertafels-2

Vuurschalen

WALFiLii houdt je tijdens lange zomeravonden of een winterbarbecue lekker warm met vuurschalen in Cortenstaal, beschikbaar in vijf formaten (diameter van 80 tot 200 cm). Om te voorkomen dat de ondergrond opwarmt, staat de schaal op een vijf centimeter hoge ring. De vuurschaal kan ook op een voet van twintig tot tachtig centimeter hoog worden geplaatst. Je kunt de weerbestendige schaal bovendien gerust het hele jaar door buiten laten staan. Prijs: vanaf 490 euro (btw niet inbegrepen).

WALFiLii-VUURSCHALEN-3

WALFiLii werd in 2007 opgestart door boomkweker Filip Engels, die op zoek was naar plantenbakken die groot genoeg zijn om er bomen en solitaire struiken in te kweken. Hij vond echter niet wat hij zocht en besloot ze dan maar zelf te maken. Alle producten van WALFiLii worden met de hand in België vervaardigd en zijn bovendien personaliseerbaar en op maat te verkrijgen. De onderneming behaalde onlangs ook het HIB-label, wat staat voor Handmade In Belgium. Dit label erkent en beloont authentieke kwaliteitsproducten gemaakt door Belgische ondernemingen.