Cassecroute krijgt Handmade In Belgium label

Cassecroute uit Schepdaal, producent van picknicktafels en tuinmeubelen,  heeft zopas het Handmade In Belgium label gekregen. Met dit Handmade in Belgium label erkent UNIZO de makers van authentieke en ambachtelijke kwaliteitsproducten.

De cassecroute picknicktafel is ondertussen een klassieker geworden. Je kan dit staaltje Belgisch vakwerk bestellen vanaf stuks van 1,8 meter tot 14 meter lang. De gecoate aluminium picknicktafels zijn beschikbaar in elke RAL-kleur naar keuze; een verschillende kleur voor onderstellen en balken is ook mogelijk. U kunt de terugvinden in de publieke parken van Brussel, waar een 50 tafels staan en in de provincie West-Vlaanderen die de Cassecroute tafels gebruikt voor al zijn publieke ruimtes.


PLUG & PLAY

cassecroute-plug-and-play-2855

PLUG & PLAY is een nieuwe demonteerbare picknicktafel. 
In drie minuten bouw je de tafel op, ze neemt nauwelijks plaats en is handig weg te bergen. Gemaakt uit grenenhout van de Belgische 
Hoge Venen en een gegalvaniseerd onderstel.

TABLE D’AMIS

cassecroute-table-d-amis-113-cut-640x426

TAbLe d’Amis is een rond tafeltje dat je aan een boom, zuil of paal vastmaakt. De montage is heel eenvoudig met twee spanriemen. Je kan de TAbLe d’Amis ook meenemen op reis of op picknick in het park. Aluminium en staal in alle kleuren.

www.cassecroute.be