VLAM zoekt tuinaannemers voor pop-up tuinen

September wordt opnieuw de maand van de pop-up tuinen. Vier weken lang worden 3 locaties in Vlaanderen omgetoverd tot een groen paradijs. VLAM zoekt tuinaannemers die zich willen engageren om mee te werken aan het ontwerp, de aanleg, het onderhoud en de afbraak van de pop-up tuinen.

De actie richt zich tot de particuliere tuinbezitter van 25-54 jaar met actieve focus op de leeftijdsklasse 25-35 jaar. VLAM wil hen warm maken om hun toekomstige tuin te laten aanleggen door een professionele tuinaannemer. Door pop-up tuinen aan te leggen in de stad laten we zien dat het niet evident is om creatief uit de hoek te komen op een kleine oppervlakte.


De 3 pop-up tuinen zullen 100-150m2 groot zijn en liggen in 3 steden in Vlaanderen: op het binnenplein van het stadhuis van Genk, het Stationsplein van Sint-Niklaas en het Vissersplein in Oostende. Op elke locatie staat één tuinaannemer in voor het ontwerp, de aanleg, het onderhoud en de afbraak.

De tuin is gedurende 4 weken open voor het grote publiek, van 1 tot 30 september 2019. De tuinaannemer mag er steeds aanwezig zijn om geïnteresseerde bezoekers te woord te staan.

Geïnteresseerd?
Stuur een mailtje met je contactgegevens naar [email protected].