Virtuele lente-editie Tuindagen Beervelde

Om haar rol als trefpunt voor kwekers en tuinliefhebbers in deze tijden van lockdown op een andere manier te spelen, hebben de Tuindagen van Beervelde hun website ter beschikking gesteld aan de talrijke e-initiatieven van de exposanten. Alle deelnemers aan deze virtuele editie van de Tuindagen hebben iets op touw gezet om op afstand te kunnen verkopen.

 


In deze virtuele editie van de Tuindagen van Beervelde stellen wij onze deelnemers voor die een webshop hebben of via een andere manier bestellingen op afstand kunnen noteren. Op basis van categorie, standhouder of specialiteit kom je op de virtuele Tuindagen bij een deelnemer terecht bij wie je rechtstreeks kan kopen.

Bestel rechtstreeks bij de deelnemers

Verschillende deelnemers bieden ook speciale acties of voordelen aan, gaande van fikse kortingen, gratis thuisleveringen tot moederdagacties én gratis mondmaskers.

Speciale acties en voordelen

Tenslotte hebben wij de kwekers speciaal in de spotlight willen zetten. De meeste onder hen mogen jullie opnieuw ontvangen, zij zijn terug te vinden op onze interactieve kaart. Door rechtstreeks bij de kwekers te kopen wordt de lokale sierteeltsector ondersteund

Kwekers in jullie buurt