Vakbeurs FLORALL / Plantcombinaties

De volgende vakbeurs FLORALL in Flanders Expo in Gent gaat door op 2 maart 2016.

De vakbeurs FLORALL is een Belgisch handelsinitiatief met een volledig overzicht van het voorjaarsassortiment sierteelt en boomkwekerijproducten. Als ontmoetingsplaats tussen de Belgische sierteeltsector en zijn afnemers stelt FLORALL bestaande assortimenten en nieuwigheden voor aan tuincentra, groothandelaren, lijnrijders, Cash&Carries, … Voor de professionelen is het de gelegenheid om klanten te ontmoeten en de nieuwe trends en tendensen uit de sector te ontdekken.


Bij deze editie komt er een centraal beursthema: ‘Plant Combinations’. Met dit thema wil FLORALL graag meer tuinaannemers, tuincentra en openbare besturen aantrekken op de beurs. De bedoeling is om op de beurs verschillende demonstratiehoeken in te richten met opvallende, vernieuwende plantcombinaties. Deze combinaties worden dan ook voorzien van meer technische achtergrondinformatie.

Op de beurs wordt ook de ‘FLORALL-award’ uitgereikt. De wedstrijd voorziet in twee categorieën: de beoordeling van de beste “nieuwe variëteit” en die van het “beste concept”.