Tuintrend / The Garden House

In 2015 hebben we meer behoefte aan dingen samen doen; het individuele verdwijnt naar de achtergrond. De tuin speelt hierin een belangrijke rol, omdat die buitenruimte gezien wordt als dé plek om samen te genieten en te relaxen. Echt bijkomen doe je pas tussen het groen en de bloemen. Het is dan ook niet zo gek dat het tuinpaviljoen een grote opmars maakt. Met een garden house kun je veel vaker en langer genieten van je buitenruimte, en je creëert meteen ook een plek voor luxueuze extra’s als een sauna, zwembad of ontspanningsruimte.

Omdat garden houses vandaag bijzonder in trek zijn, besloot Decoranda de standaardtuinhuizen eens te herzien en moderne ontwerpen te creëren die als parels schitteren in je tuin. De paviljoenen hebben een basis van aluminium. Dat is een fijn en duurzaam materiaal met een moderne uitstraling. Alle maten en vormen zijn mogelijk. Qua afwerkingen kies je naar eigen smaak hout, glas, beton of lamellen van aluminium. De grote raampartijen van dubbel glas maken dat het garden house goed geïsoleerd is, maar toch aanvoelt als een onderdeel van de tuin.


Decoranda neemt alle voorbereidingen op zich. Grondonderzoek, voorbereiding, bouw en afwerking. Door samen te werken met leveranciers van nevenproducten zoals zonwering, schuifdeuren en lamellen kunt u bij Decoranda een totaalpakket bestellen. Wel de lusten, niet de lasten.