TPO voor een ecologisch zwembad

Sealtec is een professionele distributie-, plaatsings, en adviespartner voor de meest uiteenlopende waterdichtingstoepassingen. De wortels van het bedrijf liggen in België, maar het werkt samen met een reeks sterke internationale merken.


Op basis van meer dan 17 jaar ervaring weet Sealtec dat de TPO-folies van SIKA en AGRU een duurzame waterdichting van zwembaden, zwemvijvers, tuinvijvers en koivijvers garanderen. TPO verzamelt de beste eigenschappen van andere materialen en is bovendien duurzaam en esthetisch. Verkrijgbaar in verschillende kleuren, heeft dit recycleerbaar materiaal een hoge chemische bestendigheid.

Voor veeleisende toepassingen zoals bufferbekkens, irrigatiebekkens en kunstsneeuwbekkens kiest Sealtec voor de geomembranen van AGRU. De vloeibare REVOPUR waterdichting en een reeks hoogwaardige toebehoren maken het waterdichtingsaanbod compleet.

Alle waterdichtingsoplossingen zijn kwalitatief en duurzaam, maar daarnaast heeft Sealtec bij de materiaalkeuze zeer veel aandacht voor het ecologische aspect en de arbeidsgezondheid
bij de verwerking. Mens en milieu worden gewaardeerd.

Daarom zijn alle producten vrij van schadelijke solventen, weekmakers, chlorides (PVC) en biocides. Door de Europese productie blijft de transportweg beperkt. De eigen CO2- uitstoot compenseert Sealtec bovendien door het aanplanten van bomen (in samenwerking met BOS+).

TPO adviespartner zwemvijvers tuinvijvers tuinen Sealtec zwembaden wateroplossingen ecologie CG Concept Jaarboek 2020

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Virtueel droomproject

Met de gloednieuwe app van Sealtec, laat je je klant nu al wegdromen bij zijn droomproject. Doormiddel van augmented reality en een simpele digitale foto plaats je een zwembad of (zwem)vijver in de tuin van de eigenaar. Start to dream!

 

>> www.sealtec.be

 

TPO adviespartner zwemvijvers tuinvijvers tuinen Sealtec zwembaden wateroplossingen ecologie CG Concept Jaarboek 2020