Schrijf u in voor de Wedstrijd De Vlaamse Tuinaannemer

“De Vlaamse Tuinaannemer” is een promotioneel project in de vorm van een jaarlijkse wedstrijd onder Vlaamse beroepstuinaannemers. Professionele tuinaannemers kunnen tot 15 mei 2015 een project indienen.

‘De Vlaamse Tuinaannemer’ is een jaarlijkse wedstrijd die de vakkennis van de professionele tuinaannemer in de kijker wil zetten. Daarmee willen de organisatoren – de twee overkoepelende beroepsorganisaties de Belgische Federatie van Groenvoorzieners (BFG) en het Algemeen Verbond van de Belgische Sierteelt (AVBS) en coördinator Rit Vangeel – promotie maken voor de professionele tuinaannemer en de belangrijke rol van een vakman bij de realisatie van een tuin benadrukken. De aandacht gaat steeds uit naar het ontwerp en naar de gebruikte materialen. Deskundigheid in aanleg en onderhoud zijn hierin minstens even noodzakelijk.


Vier categorieën

Er zijn drie categorieën volgens de grootte van de tuin: < 250 m2, tussen 250-1000 m2 en > 1000 m2.

Bovendien is er een speciale categorie voor tuinaannemers jonger dan 30 jaar die een eerste-generatie-bedrijf zijn gestart.

Publieksprijs

Daarnaast wordt er ook een publieksprijs toegekend. De finalisten worden bekendgemakt in een aantal kranten, waarop het publiek dan kan stemmen.

Inschrijven

U kunt gratis een project indienen. Inschrijvingsdocumenten en het wedstrijdreglement kunt u downloaden op www.tuinaannemer.be.