© Paul Geerts

Schrijf u in voor de Wedstrijd De Vlaamse Tuinaannemer

Tot en met 31 mei 2021 kunt u zich nog inschrijven voor de zilveren editie van ‘De Vlaamse Tuinaannemer’. Bedoeling van de wedstrijd is de vakkennis van de professionele tuinaannemer in de kijker te zetten. Daarmee willen de organisatoren promotie maken voor de professionele tuinaannemer en de belangrijke rol van een vakman bij de realisatie van een tuin onderstrepen.

 


Professionele tuinaannemers kunnen deelnemen aan de wedstrijd met een tuinproject in een van de drie oppervlaktecategorieën (tuinen < 150 m², tussen 150 en 750 m²,  > 750 m²). Er is ook een speciale prijs voor ‘groene toptuinen’ en ‘Jong Talent 2021’ voor tuinaannemers jonger dan 30 jaar.
Deze zilveren editie is een scharnierpunt in verdere professionalisering. PSG heeft al meer dan 20 jaar elke lay-out van elke boodschappendrager (brochure, panelen, uitnodigingen…) verzorgd en neemt nu ook de website en sociale media onder handen. Ook de automatisering van het wedstrijdgebeuren is dankzij hen een feit.

Wens je als professionele tuinaannemer deel te nemen aan deze zilveren editie, dan kan je je inschrijven via www.vlaamsetuinaannemer.com