©De Vlaamse Tuinaannemer

REMINDER: Schrijf je nu in voor “De Vlaamse Tuinaannemer 2023-2024”

Nu de dagen lengen, krijgt men weer goesting om in het groen te vertoeven. En waar kan dit beter dan in een tuin die aangelegd is door een echte vakman? Inspireer duizenden mensen in Vlaanderen met je beste tuinrealisatie en schrijf je gratis in voor de 27e editie van de wedstrijd “De Vlaamse Tuinaannemer 23/24”.

Van uitgestrekte tuinen met een weelderige begroeiing tot afgelijnde buitenkamers: alle soorten tuinen zijn welkom in de wedstrijd. Toch legt de jury graag het accent op budgetvriendelijke gezinstuinen, tuinen met een uitgesproken beplanting of tuinen die aandacht hebben voor het klimaat.


Deelnemen kan in een van de drie oppervlaktecategorieën

  • Tuinen < 250 uitgevoerde m²
  • Tuinen tussen 250 en 1000 uitgevoerde m²
  • Tuinen > 1000 uitgevoerde m²

Daarnaast moedigt de oganisator graag jonge tuinaannemers/bedrijven en tuinaannemers met een uitzonderlijke passie voor groen aan om zich in te schrijven voor de wedstrijd. Speciaal om hun tuinaannemerstalent in de kijker te zetten, werden de extra categorieën “Jong talent” en “Groen kleurt” ingericht.

Waarom meedoen?

De winnaars van de wedstrijd krijgen niet alleen erkenning voor hun harde werk, maar worden tevens uitgebreid in de schijnwerpers gezet. Van elk winnend project worden professionele foto’s gemaakt die een jaar lang op www.vlaamsetuinaannemer.com en diverse socialemediakanalen gepubliceerd worden.

Daarnaast worden de winnaars opgenomen in de brochure van de wedstrijd, die wordt verdeeld over tal van tuinbeurzen en andere groene happenings … En ook andere promotionele kansen zoals reportages in tijdschriften, kranten en tv zijn voor de winnaars weggelegd. Met je prijs heb je een geweldige marketingtool in handen om nieuwe klanten werven!

Inschrijven kan t.e.m. 15 mei 2023. Gebruik de tijd die je hebt om je inzending goed voor te bereiden. Kies een project waar je trots op bent en dat volledig is afgewerkt, en ga naar www.vlaamsetuinaannemer.com om het in te dienen.

Met vragen kan je terecht bij:

  • Rit Vangeel: +32 (0)478 96 42 20
  • PSG nv: +32 (0)11 22 09 95

Veel succes!

Schrijf je nu in voor de wedstrijd van De Vlaamse Tuinaannemer 2023-2024.
©De Vlaamse Tuinaannemer