Air, licht & Luchtig loungen

De nieuwe Air-collectie is van de hand van de jonge Belgische ontwerper Koen Van Extergem. Deze nieuwe modulaire buitensofa van Manutti combineert retro en modern. Modulaire loungeconcepten zijn vandaag nog altijd erg in trek, simpelweg omdat je de buitenmeubel kan samenstellen volgens smaak en ruimte op het terras. Met vijf verschillende modules kan je Air helemaal naar je hand zetten, van een comfortabele ligzetel naar een gezellig hoeksalon met vijf zitplaatsen.

Jérôme Prud’homme, Communication & Marketing Manager bij Manutti: “Ook zien we een terugkeer naar natuurlijke grondstoffen, in combinatie met een strak design. Houtsoorten zoals teak en Iroko zijn aan een sterke opmars bezig en worden vaak gecombineerd met bestaande materialen zoals aluminium of een kunststof. De tendens om retro met modern te combineren zet vandaag door.”


Je kan kiezen voor een in latten gezaagd bovenblad in Irokohout en voor een meer eigentijdse look tekent de toplaag in gepoederlakt aluminium. De aluminium rugleuningen – in de kleuren Lava en White – zijn gemakkelijk verstelbaar. De nautische kussens zijn beschikbaar in de nieuwe Manutti-stof in gerecycleerd acryl en in 100%  recycleerbare polyolefine. Het onderstel is in gepoederlakt roestvrij staal, White of Lava.

www.manutti.com