Registratie Groenbeurs Zundert geopend

Hoewel de najaarsbeurs van 30 september tot en met 2 oktober 2020 nog plaats dient te vinden, is de registratie voor de voorjaarsbeurs van GrootGroenPlus, Groenbeurs Zundert, reeds geopend. Deze verkoopbeurs wordt gehouden op 20 en 21 januari 2021.

 


Groenbeurs Zundert is een laagdrempelige verkoopbeurs; vooral bedoeld om de afzet te stimuleren en om (internationale) inkopers de kans te geven om in korte tijd meerdere inkoopbeurzen in het Zuiden van Nederland te bezoeken.

Deze voorjaarsbeurs maakt al vier jaar deel uit van een koepelsamenwerking met Groenbeurs Haaren (20 en 21 januari 2021), Groenbeurs Brabant (20 en 21 januari 2021) en TreeVention (24 en 25 januari 2021). De vier beurzen samen zorgen ervoor dat het volledige sortiment eenvoudig en in kort tijdsbestek verkrijgbaar is. Meer informatie over deze samenwerking is te vinden op www.springfairs.eu.

In de afgelopen jaren is gebleken dat er voldoende animo en betrokkenheid is om Groenbeurs Zundert in ieder geval nog twee jaar in deze vorm en middels deze samenwerking voort te zetten. In de afgelopen jaren werd de beurs onder meer bezocht door inkopers uit Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Engeland, Japan, Polen en Zuid-Korea.

Inschrijven voor Groenbeurs Zundert op 20 en 21 januari 2021 kan via www.groenbeurszundert.nl of www.voorjaarsbeurszundert.nl.