Pop-up tuinen Vlaamse Tuinaannemer

In september en oktober kan je in 3 Vlaamse steden genieten van de pop-uptuin die VLAM aanlegde: op het stationsplein in Sint-Niklaas, in de Lijnbaanstraat in Oostende en op het binnenplein van het stadhuis van Genk. De tuin toont de expertise van de professionele tuinaannemer en wil passanten inspireren.

VLAM richt in samenwerking met doorgewinterde tuinaannemers een tijdelijk tuinproject in op drukbezochte plaatsen in 3 Vlaamse steden: op het stationsplein in Sint-Niklaas, in de Lijnbaanstraat in Oostende en op het binnenplein van het stadhuis van Genk. In de pop-uptuin kan je 4 weken komen genieten van het deugddoende groen. In Genk en Oostende is de pop-uptuin open van 31 augustus tot 29 september, in Sint-Niklaas van 14 september tot 13 oktober.


Professionele tuinaannemer

De pop-uptuin demonstreert de mogelijkheden van een tuinaannemer én van groen. De rijke variatie aan plantensoorten die gebruikt worden toont de grote verscheidenheid en keuzemogelijkheden. De vijverpartij geeft dit nog een extra dimensie. Maar ook gazon kan een onderdeel zijn van een tuin en behoort tot de expertise van een tuinaannemer. In de kiosk wordt het ontwerp en de actie van de Vlaamse tuinaannemers toegelicht.

Een passage door de pop-uptuin kan kort of langer zijn: even een frisse neus halen en inspiratie opdoen of wat langer voluit genieten van al dat moois op een van de bankjes in de tuin. Tijdens het weekend is er extra animatie in de tuin onder de vorm workshops (o.a. kinderyoga, dans, keramiek, EHBO). VLAM promoot de website tuinaannemer.be in de kiosk van de pop-uptuin.

Je vindt de evenementenkalender van de pop-uptuin op www.tuinaannemer.be.